2021-12-28
見到齊柏林新出嘅Chok chok 薯條即刻狗衝去食😍 兩年無揸過個紙袋chok 紫菜粉🤣 啲回憶返哂嚟呀☺️仲有埋雞塊食,老實講,真係好抵食😋——————————————————🍟Chok Chok薯條 - 芥末紫菜芥末紫菜粉真係有少少辣嘅🤪 一包仔已經可以沾滿哂成盒粗薯😙 每一條都有粉😍 好肥仔呢😜 果然係我摯愛😍 佢仲有另外3種味,包括地道椒鹽、香甜蕃茄同惹味麻辣😜 對麻辣好有興趣😗 下次要試哂去先得😚-🐤SNACK - 9件雞$20/9 件真係好抵食😂 重點係有BBQ醬🤪 食得出係"真"雞肉 無溝啲咩雜質落去😆 唔錯唔錯😊 -🌭田園風味熱狗 / 澳式風情熱狗 / 牛油粟米每次都必食嘅兩款熱狗😚 多醬多芝士都係佢嘅特色😋 啲芝士鋪滿喺熱狗腸面😍 仲有得拉絲,飽飽😛 牛油粟米係跟餐,份量都唔少喎☺️ 好重牛油味 I like it😛
——————————————————
🍟Chok Chok薯條 - 芥末紫菜