餐廳: 海天宴會廳
資訊:

由於疫情加上朋友工作忙碌,已經有好一段時間可以和好朋友好好聚餐以及傾吓計,藉住時令黃油蟹上市,今日一於約埋朋友仔一齊去咗鯉魚門食海鮮吹吓水,今日㨂左海天宴會廳,雖然行得入少少但就好有去左另一個地方嘅感覺,因為一路經過好多海鮮檔感覺好有趣,我地雖然人少少4個女仔,但都食左好多野,有辣酒煮花螺🐚豉椒炒聖子皇(煎米粉底)-超野味👍🏻👍🏻鹽焗奄仔蟹(1人1隻冇得輸呀美極煎南菲鮑魚薑汁炒芥蘭🥗咕嚕肉(好好味)仲有蒜蓉粉絲蒸元貝良朋歡聚加美味海鮮真係好幸福同好滿足呀!
美極煎南菲鮑魚
薑汁炒芥蘭🥗咕嚕肉(好好味)
仲有蒜蓉粉絲蒸元貝
良朋歡聚加美味海鮮真係好幸福同好滿足呀!
鹽焗黃油奄仔蟹
辣酒煮花螺
美極煎南非鮑魚
豉椒炒蟶子王(煎米粉底)
2021-10-15
鹽焗黃油奄仔蟹
辣酒煮花螺
豉椒炒蟶子王(煎米粉底)
  • 咕嚕肉
  • 豉椒炒聖子王煎米粉底