呢間舖頭無論係堂食定外賣我哋都試過,佢哋藝術打印咖啡一定係最出名☕️。最近因為個個都走去印mirror人像咖啡令Cafe人氣大增😍。由於我哋唔係鏡粉,所以就集中講啲食物啦😂。.📍橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子($188)Squid Ink Spaghetti with Scallop墨魚汁意粉偏油而且調味唔夠,感覺冇咗個靈魂咁。意粉食落有咬口,不過調味方面真係有進步空間。帶子外面煎到金黃色,中間咬落仲喺半生熟,一共有5大粒,可以話喺帶子拯救咗呢碟意粉。.📍大蝦意粉($178)Prawn Linguine In Tomato Sauce (Butter Seared Prawns, Fresh Basil)蝦肉有6隻,剝晒殼食落好方便,更加重要喺冇整得過老,口感爽口彈牙,可惜調味不足。意粉方面煙韌度啱啱好🍝,唔會煮得過腍,蕃茄味自然唔會過酸🍅,再加上洋蔥🧅同香草🌿,味道都幾好。.📍元氣精華($98)Breakfast Essentials (Cheese Sausage, Bacon, Gherkins, Scrambled Egg)餐廳仲有幾款輕食,麵包搽上牛油🧈再焗得香脆,炒蛋嫩滑🥚,上面再

📍橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子($188)

📍大蝦意粉($178)

📍元氣精華($98)
餐廳仲有幾款輕食,麵包搽上牛油🧈再焗得香脆,炒蛋嫩滑🥚,上面再放上煙肉🥓、芝士脆皮腸同蕃茄粒🍅,食落好香牛油味,算喺個唔錯嘅輕食。

📍意式提拉米蘇($68)
Tiramisu
呢一個Tiramisu我哋已經食過3次,呢一次好似喺最好食,咖啡味香濃☕️,口感軟滑又Creamy❤️,加上個造型好令✨必食呀🤟🏻。