今日後行想食甜品,見到airside開咗間新嘅,又冇人排隊( 因為之前銅記排到傻,無入到去),於是去試下👫可能係食飯時間,得幾枱客所以任我哋坐,卡位都ok, 我覺得環境都想算舒服,整潔, 不過價錢就貴過泰國好多,係香港食差唔多一開二咁濟,同埋好似比泰國無甘濃味,定心態反正就係覺得泰國好味啲🤭同埋無早餐食, 只係提供drink and dessert叫咗個芒果糯米飯刨冰(細),裏面真係有糯米飯㗎,冰食落都好綿密,芒果醬都好芒果味(真), 不過當日去佢得個細嘅就好似有啲唔夠喉😂😂而且價錢都幾貴(98蚊)另一個係鹹蛋黃多士,佢話係香港限定,食得出個多士裏面真係有鹹蛋黃,不過味道就有啲奇怪, 甜甜咸咸甘,有啲唔太協調,而且佢當時上面有啲鹹蛋黃碎反而有啲銀牙😅(128)埋單227無加1🤭我覺得食物 可以模仿到泰國7~80個%但價錢就偏貴

2024-06-25