2018-06-10 229 瀏覽
因為用C?L元,交電話費時換了一些積分, 所以上Club到換了4張 MacDonald餐券! 這張MacDonald餐券可以選擇換芝味磨菇安格斯 或 芝士安格斯 套餐!!!其他我就不講了,MacDonald的ice cream , coke coca, 薯條我估大家都食過, 這些都是標準食物, 品質和味道都是可以的!我換了芝味磨菇安格斯,casher顯示成個餐為51元!!!其實在銅鑼灣和灣仔,都有不有以手打漢堡為賣點的漢堡包專賣店, 講品道就一定會係漢堡包專賣店好食D! 但過個芝味磨菇安格斯味道都算唔錯, 食落感受到磨菇的味道, 牛肉味雖然不是很特出, 但口感和味道一定好過一般的漢堡包! 所以都算食得過!!!

我換了芝味磨菇安格斯,casher顯示成個餐為51元!!!

2018-06-08
15 分鐘 (堂食)
  • 芝味磨菇安格斯