2020-11-27 27 瀏覽
鋸完扒咁飽就去行下街,超級耐🈚️行過旺中,就上去睇吓。上到去一樓發現有個corner位原來係有幾間飲品同食店喺嗰度,組成左一個立食位。其中見到 《初凝.芝茶》好多人等,就行埋去睇吓。依間茶飲店係主打芝士奶蓋,啱晒我啦😍😍Order咗4⃣️杯飲品拎返去同屋企人share☺️🥤激邪惡芝士黑糖珍珠鮮奶,又真係幾邪惡‼️係一杯黑糖珍珠鮮奶上面加上濃厚嘅芝士奶蓋最後再灑上Oreo碎😍 珍珠就煙靭‼️鮮奶夠香濃‼️芝士奶蓋好creamy亦都非常重芝士味🤩🥤初凝芝雪中送士多啤梨係士多啤梨沙冰加芝士奶蓋,每一啖都有好香濃嘅士多啤梨味,仲食到士多啤梨肉添‼️🥤初凝芝阿華田脆脆係一杯特濃來阿華田配芝士奶蓋,最後灑上朱古力脆片‼️大人同小朋友都鍾意飲❤️初凝鮮果茶大杯裝真係超級大杯,有成1⃣️公升咁多😱而且又足料,一杯有齊蘋果、橙、檸檬、西瓜同西柚肉,而且茶底係加咗果汁,唔會淡而無味😋

激邪惡芝士黑糖珍珠鮮奶

初凝鮮果茶  (L)

2020-11-26
外賣自取
宵夜
激邪惡芝士黑糖珍珠鮮奶
初凝鮮果茶  (L)