2024-12-03 752 瀏覽
📍豐信餃子店雖然不嬲都知太子好多好好食嘅舖頭, 不過唔知點解次次都係黎返依間👉🏻👈🏻(雖然依個次次5隻手指都數得晒😹)好想試下其他啊!!!!! Next time~❣️芝士粟米鮮肉煎餃Hehe 每次黎都必叫嘅煎餃😁cheeeese lover🙋🏼‍♀️一咬落去…點解可以咁多汁嘅😭oishii✨一咬, 啲汁已經喺個底到流返出黎🫶🏻芝士溶晒落粟米同豬肉到真係又邪惡又好食👻餃子皮煎到近乎煎同炸之間, 係好靚嘅金黃色👻 oishii✨雖然我偏向煎餃多少少, 但係之前試過佢哋啲湯餃一樣咁好食😋仲有椰子海帶湯🥥❣️香菇鮮肉餃(其實原本諗住10隻都係芝士餃, 不過試下其他都唔錯✨認真真係好香菇味!!!! 好似講咗句廢話, 不過真係好重菇嘅味道👅雖然記憶點冇芝士餃咁重, 都係一個超級唔錯嘅選擇✨ 💰54 (10隻雙拼)#豐信餃子店 #太子美食 #太子餃子店 #芝士粟米豬肉餃 #香菇鮮肉餃
📍豐信餃子店

❣️芝士粟米鮮肉煎餃

❣️香菇鮮肉餃

💰54 (10隻雙拼)