2020-08-16
📌 Séan Cafe~尖沙咀今次經過尖沙咀就想嚟支持下良心小店💛 餐廳坐落喺小巷內 都花咗少少時間去搵本身以為會好多人 結果冇乜人流😮裝橫有心思 周圍都有花花草草🌸好有少女心猶如置身係花花世界~好啱女仔去打卡😂小店座位並不是很多 有點逼狹不過裝修係真係幾靚 入邊仲有少少文宣Open kitchen都唔會話太大油煙味 店員都好有禮貌 主動介紹餐牌👍🏻1️⃣ 富貴菊班戟 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗮𝗹 𝗖𝗵𝗿𝘆𝘀𝗮𝗻𝘁𝗵𝗲𝗺𝘂𝗺 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲𝘀 $𝟴𝟴 一睇就知打卡超靚🤣賣相好精緻🌻份量比我想像中少😆班cake口感偏紮實🤔唔係走空氣感style唔太鬆軟 有啲似銅鑼燒嘅質地🥞每一層中間有忌廉 幾幼滑但係因為每一層都有 所以就會偏膩😫淋埋蜜糖就好味啲 可以自己調整甜度😙💡整體嚟講 班戟味道係幾普通 不過賣相真係幾靚😝小店之前都有告急過 所以就黎支持下💪🏻見到lunch set價錢都唔係話好貴 經過嘅話可以入嚟試吓🤙🏻✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨整體味道😋: 6.5/10性價比💵: 7/10 打卡指數😍: 9/10 環境服務🥂: 8/10推薦指數👍🏻: 7/10✄--------------
今次經過尖沙咀就想嚟支持下良心小店💛
餐廳坐落喺小巷內 都花咗少少時間去搵
本身以為會好多人 結果冇乜人流😮
裝橫有心思 周圍都有花花草草🌸
好有少女心猶如置身係花花世界~
好啱女仔去打卡😂
環境服務🥂: 8/10
推薦指數👍🏻: 7/10
🍴: Séan Cafe
📍:尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地下12A號舖
🔍: 12:00-22:30(Mon-Sat); 12:00-18:00(Sun)
☞︎ 同地區餐廳 #hkhungryfoodie尖沙咀
☞︎ 同類型餐廳 #hkhungryfoodie西式