2022-11-21
說起馬來西亞菜,近年都幾喜歡蘇媽.蘇媽, 人氣旺當然有個人之處。今次到旺角分店, 店內滿滿的懷舊氣息,可用 QR Code📲落單, 方便快捷。午餐🥢 ~ 怡保雞絲湯河粉(滲滲) $62、 高佬麵配雞扒$72、 椰香咖央多士$35、凍馬來西亞拉茶$22。 🔹高佬麵配雞扒🍝 ~ 撈麵夠惹味, 將蛋🍳撈起來一起吃,口感更加昇華,有超大件雞扒、青瓜、花生和魚仔乾, 配合得很好。 🔹怡保雞絲湯河粉(滲滲)🍜 ~ 每次來都吃比較重口味的麵, 今次點一個清湯來嚐一嚐, 我轉了滲滲, 因為喜歡有兩款麵, 湯底清清地又不錯喎, 有大量雞絲, 還有爽甜的蝦,好味。 🔹椰香咖央多士🍞 ~ 咖央多士絕對是必食, 香脆的多士,配上濃濃的咖央, 推介。 🔹凍馬來西亞拉茶🥤 ~ 馬來西亞拉茶甜甜的味道, 配上一件咖央多士, 大滿足呀! 喜歡吃馬來西亞菜的一定要試下蘇媽.蘇媽, 誠意推介🙌🏻。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。
喜歡吃馬來西亞菜的一定要試下蘇媽.蘇媽, 誠意推介🙌🏻。