茶控必訪🍵日式和風既茶室 有去左日本🇯🇵既感覺🥰好舒服😌茶控一定要試下呀 所有抹茶/焙茶產品都好高質☺️我飲完杯latte濃茶味到我失眠🙈🤯知咩料啦😂💚🧊🥢冷抹茶蕎麥麵套餐配厚燒玉子🍳 $98本身見個個都食冰磚個款 但價錢驚人😨🤔覺得唔抵叫 所以叫左呢款🥳as expected蕎麥麵冇乜抹茶味😂但口感硬實好咬🥰玉子帶點柚子酸味🍊不錯🦐🍚高菜櫻花蝦茶漬飯套餐 $98冇特別😂”u can make it”既感覺🤌🏻就係飯撈菜湯💁🏻‍♀️完~🍵星野抹茶鮮奶 +$20重點!!!💫望相都知超濃厚😍茶控pls go!! best matcha latte in HK!💚微微回甘 唔會太甜 飲完呢個唔會想再飲平時cafe個d matcha latte😁🍂焙茶鮮奶 +$20一樣濃厚 呢個茶粉感重dd🤔焙茶通病 但唔緊環🥰都係好好飲 第1啖後勁會有少少酸(?)但再飲第2啖就冇了😆🍫靜岡濃厚抹茶/焙茶生朱古力 $24/1粒好珍貴😳之前已經食過焙茶個款 一盒$268/8粒~ 超好食😭❤️順滑 入口融化 每一啖都有升仙感覺😂😇覺得焙茶好食dd😆

🧊🥢冷抹茶蕎麥麵套餐配厚燒玉子🍳 $98

高菜櫻花蝦茶漬飯套餐