2021-11-30
天氣開始凍,呢排真係飲少左珍奶,但行過街見到人拎著大大杯咁滋味,又有啲吊癮🤣 .呢間茶店都幾吸晴,門口大大個花架吸引人🙈野飲分大/中/細 size, 但因為價錢唔差好多,所以目測全部都擇大Size😜 大Size係勁誇張地大,大約高度係兩個iphone左右吧😄.🍴凍黑糖珍珠咖啡鮮奶 $45珍奶店有咖啡飲,本身都驚中伏,不過又幾唔錯,咖啡味濃,鮮奶味出,配埋個好QQ但唔太甜既黑糖珍珠,好飲呀。.🍴熱椰汁芋頭珍珠鮮奶 $45除左凍飲,仲有熱飲,真心覺得芋頭珍珠鮮奶係要熱既先好飲,大杯Size仍舊,飲落有粒粒芋頭蓉+珍珠,個人叫左走甜覺得岩岩好,因為本身芋頭都好甜👍🏻.🍴凍重量級 more more茶 配四季春青烏龍茶底 $45呢杯就買俾屋企人飲既,成日鍾意飲水果茶既佢都幾讚呢杯茶,勁足料多水果,加上佢本身個茶底四季春烏龍好清甜。
🍴凍黑糖珍珠咖啡鮮奶 $45
🍴熱椰汁芋頭珍珠鮮奶 $45