好啦,今日我要同大家講講Tea WG嘅茶味雪糕啦,真係正到爆炸😍!首先,1837 Black Tea雪糕一試,即刻溜入心坎,朱古力味🍫包裹著微妙嘅茶香,每一啖都係驚喜滿載!啖啖層次分明,甜而不膩,簡直係味蕾嘅狂歡!跟住轉戰Singapore Breakfast tea,人哋話似食茶包,點解?因為茶味勁到飛起🚀,後來仲有意想不到嘅清新薄荷味,真係清新爽口到一個新高度!包裝?嘩擦,精緻得黎,每個細節都咁考究,佢嘅啡糖木棒都係咁心思。而家諗起個茶凍飲,呀喂,雖然少咗啲層次,但清涼解渴得黎不失為一個夏日消暑好選擇!茶葉嘅選擇多到你眼花繚亂,我就跟個人喜好試咗果香嘅The Bellini,蜜桃香氣正到喊!睇完我嘅食評,你仲唔試下?快啲去感受下Tea WG嘅茶香魅力啦🍑🍵🤩!