2023-08-25
📍#滿屋日本料理 (眾安街)Set D 極緻大拖羅x 海膽 x 鵝肝滄海三重奏大拖羅顏色粉嫩、入口即溶、無筋架!🥰海膽一啲苦澀味都無、幾新鮮😚鵝肝一入口都溶化😳不停encore🫢🐟刺生拼盤正常發揮、起碼落單嘅數量無少💕而且好多放題都冇松葉蟹腳㗎!呢到有😃推介食牡丹蝦🤭好大隻好鮮味!
壽司同手卷都非常多選擇!😀放題正常都少食🤭但呢度大推火炙芝士和牛壽司同三文魚子海膽軍艦💖回本之選!
串燒我特別鍾意食牛脷同燒菠蘿🍍有好多款甜品😝正所謂甜品係另一個胃!雪糕牌子係Movenpick已經超值🤩凍櫃嘅甜品都OK我好鍾意飲清酒同梅酒🤩呢到有得任飲真係好極、仲有分熱同凍架🫶🏻質素都OK! 梅酒甜甜的😇另外仲有幾個大雪櫃裝飲品、唔似有啲放題剩係得茶同埋汽水😁總結 : 極高CP值!!💓加單上枱速度總體都算好快!魚生新鮮、壽司多款式、炸物串燒都唔錯👍🏻飲品同甜超級多選擇🤩
📍#滿屋日本料理 (眾安街)
Set D 極緻大拖羅x 海膽 x 鵝肝滄海三重奏
大拖羅顏色粉嫩、入口即溶、無筋架!🥰
海膽一啲苦澀味都無、幾新鮮😚
鵝肝一入口都溶化😳不停encore🫢
🐟刺生拼盤正常發揮、起碼落單嘅數量無少💕
而且好多放題都冇松葉蟹腳㗎!呢到有😃
推介食牡丹蝦🤭好大隻好鮮味!
炸物推介榴槤炸彈、比起出面平時食嗰啲特別皮薄餡多!好濃榴槤味😇雞翼都非常脆皮、天婦羅嘅皮都唔會淋晒㗎👍🏻 串燒我特別鍾意食牛脷同燒菠蘿🍍
有好多款甜品😝正所謂甜品係另一個胃!
雪糕牌子係Movenpick已經超值🤩凍櫃嘅甜品都OK
另外仲有幾個大雪櫃裝飲品、唔似有啲放題剩係得茶同埋汽水😁