餐廳: 美中·鴨子 (荃灣廣場)
資訊:

餐廳: 美中·鴨子 (荃灣廣場)
資訊:

2024-08-04 5570 瀏覽
一早同朋友book定左食片皮鴨,18:00準時入座。見到佢有個yuu會員餐,話做到31/7,但我4/8去食都仲有,見咁抵食就試試😆前菜個麻香雞有d辣都幾好味,不過肉就唔太滑。小籠包皮薄多汁,🤩🤩🤩好食👍👍出色!另加左個孜然炸豆腐$88,望落幾靚,但食落麻麻,皮太厚,又唔太脆,可以唔洗叫。咖喱越南野生開邊蝦,其實個餐有呢味餸幾有趣🤣🤣但個咖喱有驚喜,唔辣有椰香味,蝦都大隻、彈牙,好食😋砂鍋茭白爆鱔片,幾惹味、d菇好食、但個鱔片就冇乜魚味。主角片皮鴨好食🤩🤩🤩皮脆卜卜,半隻份量都多。楊枝甘露太甜,好似食緊芒果布甸嘅未凝固咁😅😅😅整體嚟講呢個餐性價比都幾高幾抵食👍👍店員都會主動幫我哋加水👍👍
一早同朋友book定左食片皮鴨,18:00準時入座。

前菜個麻香雞有d辣都幾好味,不過肉就唔太滑。

小籠包皮薄多汁,🤩🤩🤩好食👍👍出色!

砂鍋茭白爆鱔片,幾惹味、d菇好食、但個鱔片就冇乜魚味。

主角片皮鴨好食🤩🤩🤩皮脆卜卜,半隻份量都多。

楊枝甘露太甜,好似食緊芒果布甸嘅未凝固咁😅😅😅