2021-10-16
Nice Harbour View💙 Japsnese All You Can Eat🍣🥢..有諗過荃灣西,會有一處海景放題嗎❓ 悄悄告訴你。。位於海之戀內,有一間主打日式放題,裝修以日式和室風為主,面向平靜既海邊🌊,環境寬敞 空間感十足,而且設室內 & 戶外位置用餐,倍感捨意。以全新面貌開業喇‼️ 🥳枱與枱之間分隔有一段距離,亦絕不搭枱❌,確保每枱客人都有足夠既空間位置。就算2人亦安排到大枱,亦設2邊戶外用餐空間🍽,十分開揚舒服。秋天坐Outdoor ⛱ 更加Chill 呢。餐廳供應食物種類亦不少,款款新鮮 (刺身仲有拖羅🐟 都係all you can eat) 而且價錢不貴,主理既師傅👨🏻🍳 都over 10 以上經驗,絕對有一定水準呢。新店仲做緊優惠,設有特價時段全單88 折😍,真係好吸引啊。每日新鮮劏三文魚🐟;特色Sushi 由師傅調配,心機之作 亦用心製作。除左用手機📲QR Code 下單,亦設有半自助bar, 感受到Buffet 既感覺。仲有仲有,鐘意飲酒既朋友👉🏻 紅酒🍷 可加配喔。午市12:00 -15:00, 亦有Set Menu 添選擇多多 係少有既海景放題🥢 舒服
午市12:00 -15:00, 亦有Set Menu 添
選擇多多 係少有既海景放題🥢 舒服寧靜迷人。
值得來一試既:極上千島櫻海景放題店💕。
×××[極上千島櫻海景放題]×××