餐廳: The 5B Private Corner
資訊:

2019-05-28 158 瀏覽
5b private corner嘅位置比較偏僻,西鐵站行過去都要10分鐘,如果唔係朋友介紹我都唔會發現到。cafe裝修幾骨子,座位唔算迫,啱晒三五知己食飯傾計。今次lunch去有假日午市套餐揀,包湯包嘢飲,不二之選。今次我地揀咗太太最愛既黑松露什意同埋自家手打牛肉芝士漢堡。意粉有濃郁嘅黑松露味,睇落好似細細碟咁,但其實佢隻碟都幾深,夠哂食。自家手打牛肉芝士漢堡既牛肉味香濃,加埋菠蘿嘅鮮甜,令到個漢堡變得更juicy。特別一提既係佢既凍奶茶係用玻璃樽原枝雪凍,冇落冰既,可以保持到奶茶既香濃 ,鐘意飲奶茶既記住一試
cafe裝修幾骨子,座位唔算迫,啱晒三五知己食飯傾計。
今次lunch去有假日午市套餐揀,包湯包嘢飲,不二之選。
今次我地揀咗太太最愛既黑松露什意同埋自家手打牛肉芝士漢堡。
意大利黑松露雜菌意粉

自家製手打牛肉漢堡