2016-12-02
前排見到荃灣大鴻輝又有一間新開既放題開親係荃灣 第一時間都會覺得唔好食不過都見到有好多人寫好評所以覺得好應該黎試下都開左一排 終於黎試前一日打電話去book位 聽電話個職員都好有禮貌7點半前埋單就198 之後就238 都唔平下 間間放題都係咁上下價錢當日去到門口兩個職員好有禮貌咁問我地有位未咁我地未夠鐘又未齊人 佢叫我地坐住先夠鐘我地就入左去 個職員俾左張雪糕券我地 每人可以揀一杯之後就開始點野食 第一時間梗係點左刺身先佢都有好多款刺身選擇 我地每樣叫啲 好快刺身就到 全部都好新鮮另外 仲叫左其他野食叫左牛油粟米 燒菠蘿 清酒煮蜆 牛舌 羊架 呢啲就全部都普普通通啦 冇話特別好食同唔好食叫左焗蠔同焗帶子 但佢地唔係原隻上 如果原隻上會更加令最推介係個個燒蝦 黎到已經好香 食落好夠味最後出面仲有自助區 有啲生果同沙律 仲有個甜品櫃 另外有個櫃全部都係菓子 野飲都有好多個選擇開頭入座既時候淨係個部分既卡位有人 食完之後出面已經full晒呢到既侍應成日都會過黎睇下有冇野要收 好有禮貌 唔會望到有野都唔做 不過大部分都係姐姐 好少後生仔女
開親係荃灣 第一時間都會覺得唔好食
不過都見到有好多人寫好評