2016-03-10
之前路過見多人排隊無試。碰巧上週六下午茶路過只有兩個人排,等咗一陣就有位啦。因為我是一個人的緣故,起初坐在四人位,旁邊的兩個人差不多埋單,我見有些二人枱離枱,我未點菜,於是問侍應是否要調位,免得食食下要我走位... (一個人食嘢好多時就係咁...) 佢話唔駛,咁我就照坐。點知到份餐到咗時,真係要我調去二人位,我同侍應講我之前都講咗啦!!不過我都好合作調位,下一次就安排好啲,免得要客人食食下走來走去。先講講環境,裝修有點特色,座位主要是卡位,燈光有點昏暗的,傾計食下嘢好似唔錯...... 但牆邊好大塊剝落!?講番主要的嘢,就係食物。下午茶選擇頗多我點咗一份朱古力蛋白西多。從餐牌看來頗吸引的。可是送來的是這個樣......沒想過會炸到咁燶,賣相好差,而且十分油,每件都好多油。也因為分開一件件來炸,更加吸油。廚房可以做好啲先吸下油才上碟吧。即磨咖啡味道還可以。總體這個價錢來說,環境OK,食物則太差了。
先講講環境,裝修有點特色,座位主要是卡位,燈光有點昏暗的,傾計食下嘢好似唔錯...... 但牆邊好大塊剝落!? 講番主要的嘢,就係食物。下午茶選擇頗多 我點咗一份朱古力蛋白西多。從餐牌看來頗吸引的。
可是送來的是這個樣...... 沒想過會炸到咁燶,賣相好差,而且十分油,每件都好多油。也因為分開一件件來炸,更加吸油。廚房可以做好啲先吸下油才上碟吧。
即磨咖啡味道還可以。
總體這個價錢來說,環境OK,食物則太差了。