2011-06-27 53 瀏覽
7:30 一入去, 點了蝦, 烏東, 魚皮 還有其他東西,如是者不停加了幾次單, 將無黎既再點,,直至走叫了5次的蝦終放黎一碟, 叫了6次的魚皮, 黎了兩次, 叫了6次的鱔片黎了2次, 每次都點的油麥菜終於黎了一次, 點了數次的响鈴只黎了一 次烏東, 魚腐, 生菜 還有很多東西都未出現過, 到走都未見, 跟住有個阿姐走過黎話我地 last order, 其實用咁不誠實既手法, 試得一次下次都唔敢幫襯, 我們七人, 他給了我們那些12人枱, 枱中已設定了兩個爐, 伙記叫我們額外點一個要比錢既鍋底, 我們知他們的用意, 所以我們堅拒額外付錢要多一個鍋底, 但係有一邊的朋友就慘, 要企哂起身拉長哂手去夾餸, 因為實在太遠. 本應比張七人剛好的枱可以將一個爐放中間. 他們又突登給大枱放兩個爐, 有一邊是行人路, 不能坐人, 只好坐半邊位。所有貴价餸他們都是比1-2次。少人食還可, 多人食就唔掂。他們的肥牛, 超級唔新鮮, 困哂黑邊, 我們用了很多時間催單, tick 單, review 有乜無黎, 又填過, 2.5 小時都食得好勞氣, 不停用平野塞飽個胃. 仲有突登唔加湯, 行過見你無湯
7:30 一入去, 點了蝦, 烏東, 魚皮 還有其他東西,

所有貴价餸他們都是比1-2次。

少人食還可, 多人食就唔掂。他們的肥牛, 超級唔新鮮, 困哂黑邊, 我們用了很多時間催單, tick 單, review 有乜無黎, 又填過, 2.5 小時都食得好勞氣, 不停用平野塞飽個胃. 仲有突登唔加湯, 行過見你無湯都唔加, 直至你叫佢先會加. 放底响鈴那位人兄仲古怪好大力掉底, 隻响鈴錄到好鬼遠, 佢頭也不回, 曾經食過一次都唔係用呢種手法經營, 估唔到多左客就用呢d 技倆 !!
  • 响0