2023-08-20 190 瀏覽
太耐太耐無食放題,朋友話呢間都幾高質,而且位置又方便,於是乎就黎嘗試吓😳餐廳環境好寬敞🐟必食😳鮪·極品大拖羅和中拖羅。油脂分布好平均,入口即化既感覺。🦀松葉蟹腳刺身和海膽,海膽都分澳洲和加拿大🤩每個都新鮮鮮甜😚份量一口一個,更加唔會浪費👏🏻蟹腳好粗身,淡淡肉👍🏽🍣極緻火炙壽司,件件都好好味,燒過嘅刺身更加有油脂感😋🍲另外仲有紅燒汁煮鮑魚,鮑魚爽滑👍🏽養顏既禦品鮑汁配花膠。🦀熟食除咗自助區內自由選擇,最特別係有避風塘炒蟹😳你諗到既都有得食🐔芝麻雞翼香口👍🏽而且味道岩岩好,唔會話鹹或硬🍦黎到甜品竟然仲有Movenpick 同Häagen-Dazs 👏🏻為呢餐畫上完美的句號呢間既放題可以食到既野真係超乎我想像😳松葉蟹腳都可以食到🥹刺身、壽司、熟食、炸物、甜品樣樣都有👍🏽絕對值回票價👏🏻

🍣極緻火炙壽司,件件都好好味,燒過嘅刺身更加有油脂感😋

🍲另外仲有紅燒汁煮鮑魚,鮑魚爽滑👍🏽養顏既禦品鮑汁配花膠。

🐔芝麻雞翼香口👍🏽而且味道岩岩好,唔會話鹹或硬

呢間既放題可以食到既野真係超乎我想像😳松葉蟹腳都可以食到🥹刺身壽司、熟食、炸物、甜品樣樣都有👍🏽絕對值回票價👏🏻
2023-08-16
  • 刺身