2020-03-27 566 瀏覽
見到openrice啲負評話間野服務態度差,心諗我買外賣啫,應該無野啩,點知都係中招。話說第一次幫襯,一去到,因為手攞住一袋二袋,就打算放一放低個手袋揾個銀包出黎叫野食,咁都要比條身穿全黑衫既妹喝,喂~嗰邊唔係我地嫁,心諗,我黎食野啫,唔洗好似喝狗咁喝呀嘛,你屋企人可能係狗,但我唔係喎,幫襯你都要受你氣。好,返到屋企,再試埋你個米線,真係唔知有嘜咁好食?味精超勁,食完口渴,米線過分淋,價錢又唔係經濟。仲有呀...落單既時候要留電話,收錢條女仲懶醒咁話用黎認返你叫過咩野食,攞餐既時候又大大聲講你貴姓同電話號碼,唔知有無違反個人私隱守則呢?其實收咗錢比張單顧客之後攞野食咪得囉,好多地方都係咁。你間鋪咁細,林鄭又唔生性話唔可以有4人聚會,我真係祝你好運喇。你都係做街坊生意啫,無街坊幫襯,你真係食X啦~ 所以對人客氣啲好啲,周圍積怨到頭來你自己受返哂。點都好,呢間野真係不可一,不可再。
外賣自取