2018-05-31
平日星期四午餐經過見到,以前覺得佢好貴無試過,今次午餐個價又唔錯,就一於去試下。點知,簡直係發現新大陸啊!叫咗個蟹肉蟹籽意粉同芝士菠菜扁意粉,每個餐只係$68唔洗加一!😍仲有免費自助沙律吧,有火箭菜、小麥紫薯、小米飯、西瓜菠蘿哈蜜瓜咁,都唔少嘢而且quality又好,係等嘢食個陣可以食下又健康😋跟住包餐湯同麵包,更加送每人生蠔一隻!!😍😍😍係免費送生蠔啊!!之後黎咗個main course,D意粉嘅quality都唔錯,而蟹肉意粉真係一絲絲嘅蟹肉,量唔係特別多,啱我呢D肥膩嘢食少D生果食多D嘅人😋😋最後仲送一客小甜品,係好creamy嘅蛋糕卷加少少芒果醬,凍飲唔洗加錢而且係用mud嘅大杯裝!最後真係食到飽到反肚😂😂依家即使去快餐食都要$3X/4X,$68有餐湯,包,main course,生蠔,自助沙律吧,甜品同餐飲仲唔收加一,性價比爆燈!!!推薦大家去試下哦!💕
依家即使去快餐食都要$3X/4X,
推薦大家去試下哦!💕