今晚收工去挑戰雞煲!揀咗呢間荃灣好多人推介嘅18樓雞煲去挑戰!原因係有平又多好評 不過都係啦好嘢係要等位嘅 我哋都等左一陣先入到去挑戰架雞煲嚟到嘅時候 職員叫我地揀保溫就得啦 咁應該係防止啲雞煮到老哂 所以我地食既時候仲好滑 又有雞脾不過唔係好重雞味 重慶辣味贏哂火煱就任食既 蔬菜就自己攞既 最估唔到連丸都比貴價丸wo 墨魚丸入面係有粒粒墨魚既!!墨魚滑當然都有番咁上下啦! 芝士腐皮角我係出面未食過 都幾有趣 中意食芝心丸既人士不妨叫黎try try!海🦐見到隔離枱食左起碼一打 我地又唔執輸叫下先!其實都幾新鮮既 熟左都唔會縮哂水 不過成手都重慶麻辣味啫仲有出面無既粟米餃阿!!my favourite!皮薄餡都多粟米!Encore!呢度真係有好多出面任食店無既食物 幾特別!同埋佢份量寫幾人就黎幾多 樣樣款式都可以試下!最後仲有個自助ice cream機!有vanilla同strawberry 咁我覺得strawberry fresh啲!

20 分鐘 (堂食)