Green Tea Latte ($42) 🍵 今次去既分店係南豐紗廠既地舖,一入店內既環境好寬落,大約有20張檯左右。☀️落地既大玻璃,令全店既空間感同光線充足~好舒適☺️相比銅鑼灣站立式舖位,相當有優勝之處。而整作飲品、食物既地方用左開方式既設計,大家可以觀賞店員製作過程👀作為抹茶控既我,一杯Green Tea Latte 要係重奶味同茶香拎個平衡係唔容易嘅😈而呢到既Latte可以飲到呢兩隻味既,甜度亦剛好。🈴🔸 Caramelised Banana Croffle($42) 🍵 有驚喜🤩講真香蕉窩夫🧇都應該係個啲味🙈但呢到既窩夫,超鬆化!咬入去仲有少少似麻薯既口感。推薦!😋😋😋🔸薯仔批($30?)由於早餐買咸食有折,咁就試左個薯仔批🥔超有驚喜🤩佢既外貌好普通睇落似放左幾天。但食落去既時候,薯批口感入口即化,中間有忌廉芝士,好夾😋😋忍唔住一口一口繼續食☀️
Green Tea Latte ($42) 🍵

🔸薯仔批($30?)