2024-01-21 800 瀏覽
鬼馬食堂又黎新試驗,今次撞正荔枝角嘅一間Cafe,食晒個晚飯回味無窮!裏面既大啡菇滋味牛肉漢堡,新鮮菇菌加上肉汁四溢嘅牛扒,真係令人嘆為觀止🍔!每啖牛肉都感覺得到濃厚嘅肉味,與埋甜甜嘅洋蔥煎蛋相輝映,嗰口感好有層次感,食一啖令人眼前一亮。吉列豬漢堡同魚柳漢堡都唔遜色,炸得啱啱好,外層鬆脆不油膩,入口即溶,啖啖肉嘅感覺好滿足!蛋黃醬同番茄醬都好夾,隨堡一齊嗌,正!喺這家Cafe,你仲可以飲到一杯好得意嘅楊枝金露smoothie,唔單止清新解渴,仲有D酒香味道悄悄浮現,真係異國情調嚟㗎!講起配菜,雞塊真係一絕,一大碟細細粒,金黃酥脆,齊齊分享,開心到不得了🍗!總結一句,這家Cafe唔只係打卡熱點,更係美食集中地,下次再約埋三五知己,咗嚟試下其他款式!👍👍👍