2016-06-30 1850 瀏覽
難得的紅日 終於可以抖一抖, 原本想去一間工廈食個lunch, 點知紅日唔開, 唯有轉移陣地啦!一直都想試下little break, 店鋪簡單而舒服的設計, 往往係我選擇之一! 從玻璃窗看入去, 就可以看到一個open 的coffee bar, 俾人好relaxing ge感覺我地叫左3樣野食1) all day breakfast (海膽煎蛋)2) 黑松露醬薯條3) 牛油蘋果醋豬鞍all day breakfast份量唔大, 但勝在每一樣都好味, 特別係佢ge海膽煎蛋!一d都唔醒, 旁聽2塊細細的薯餅, 雖然細塊, 但好好味, 完整冇油膩ge感覺! 黑松露醬薯條, 熱辣辣粗身的薯條係最好味的,加上黑松露醬, 真係好好味! 我一向都好鍾意食豬鞍的, 因為夠厚而且juicy, 呢度ge豬鞍真係俾我好大驚喜,豬鞍非常厚好juicy唔鞋口, 加上牛油蘋果醋的sauce, 問胃而又好味! 份量在於lunch黎講, 都十分足夠, 真係值得一試ga!其實仲好試佢個green tea cake with cream, 可惜太飽了! 唯有下次啦!!!
難得的紅日
終於可以抖一抖, 原本想去一間工廈食個lunch,
點知紅日唔開, 唯有轉移陣地啦!

我地叫左3樣野食
1) all day breakfast (海膽煎蛋)
2) 黑松露醬薯條
3) 牛油蘋果醋豬鞍
all day breakfast
黑松酪露醬薯條
蘋果醋豬鞍
份量在於lunch黎講, 都十分足夠, 真係值得一試ga!

2016-06-09
all day breakfast