2022-06-13
由細行到大嘅荷廣終於都開左一間靚+正嘅cafe啦! 就係西餐同waffle都好好食嘅Ocio🤩. 今日wz Boy黎lunch先, weekday等左陣就有枱了, 而店家嘅BB櫈係IKEA款, 同張枱level十分方便我餵🍚(當然野食黎到之後阿仔即刻唔吼帶嘅飯仔😑) .🍽蘑菇湯勁足料好好飲呀!🍽西斑牙龍蝦汁海鮮手工意粉手工扁意粉真心好好食!! 超級掛汁所以每一口都有濃濃龍蝦🦞汁嘅味道, 完全明白點解係限量因為真心高質. 當中嘅海鮮完全唔係hea, 2大隻青口+爽口嘅魷魚粒, 蜆, 蝦… 推介.🍽香煎刺身帶子南瓜燴飯見到隔離枱好正所以揀左. 重點嘅帶子一食就知係刺身level嘅高質. 南瓜忌廉汁夠哂濃稠同飯燴成一體, 店家落芝士係完全無手軟ga, 所以芝士味道都好濃厚, 好好味.🍽朱古力布朗尼窩夫驚喜!! Waflfe外脆內勁軟, 而且有濃濃朱古力味. 塊Brownie好好好moist, on top仲有一大球朱古力雪糕超正🤩如果多過一個人去食真心唔可以miss左店家嘅brownie😋.🥤凍奶茶, 椰子🥥紅豆🫘沙冰Lunch set包menu內$33嘅飲品所以我覺得補差價係好抵飲嘅😂師奶
🍽
蘑菇湯勁足料好好飲呀!
西斑牙龍蝦汁海鮮手工意粉
香煎刺身帶子南瓜燴飯
朱古力布朗尼窩夫
🥤
凍奶茶, 椰子🥥紅豆🫘沙冰
Lunch set包menu內$33嘅飲品所以我覺得補差價係好抵飲嘅😂師奶mode. 最後一定要讚一讚li間分店嘅staff全部都勁nice👍.