最近同朋友去左尖沙咀既GoodDay BadDay MamaDay,裝修同menu特別之餘,味道仲十分值得一讚!首先,要介紹嘅係蒲燒鰻魚蛋包飯!雖然個名叫「唔好咁大期望」,但係好值得俾好大期望😂 因為真係好好味,絕對係我食過既鰻魚飯top 3之一!鰻魚燒得恰到好處,肉質鮮嫩,配上滑溜嘅蛋包飯,炒飯仲好香麻油味添😋如果你鍾意意大利面,一定要試下佢哋嘅蟹蟹蟹意大利扁麵!麵條彈牙有嚼勁,配上滿滿嘅鮮甜蟹膏同蟹肉,每一口都係一種享受!加埋佢哋獨特嘅醬汁,真係令人舌尖上嘅味蕾舞動!🦀🦀🦀唔好忘記試下佢地既肉食者沙律——即係炸雞沙律!酥脆嘅炸雞肉,外皮香脆,內裏多汁,配上新鮮蔬菜同特製沙律醬,口感絕佳!仲有好多唔同款式嘅拼盤俾你揀擇,我揀左個拼盤,薯條、雞翼、炸魚、炸蝦一次過一個拼盤,多種滋味,絕對係一個讓你大飽口福嘅選擇!最後,要介紹嘅係佢哋嘅甜品!培茶芝士蛋糕,滑溜嘅芝士淋上濃郁嘅培茶味道,絕對係一個甜品愛好者嘅天堂!飲品方面,佢哋嘅士多啤梨梳打同益力多柚子沙冰都值得一試!清涼又開胃,消暑必備!

唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯

唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯