餐廳: 大家樂 (大埔超級城A區)
資訊:

2024-12-01 9 瀏覽
營養師推薦我嚟呢度食個健康飯,有營養,低卡路里,理念係好好,價錢又唔貴,不過就整得好難食。又排隊開始買嘢,已經完成10分鐘。大大塊煎雞胸肉,比較乾同埋冇肉汁,攞完返埋位,已經唔熱。粟米汁係發揮得最正常嘅。最差係紅米飯超級乾。最差係口感似飯焦,係每一粒都乾晒似飯焦。同埋唔係熱辣辣,咁樣食一碗飯感覺即刻扣好多分。唔明點解西蘭花都可以整得難食。套餐有送熱奶茶同埋熱咖啡都OK最唔鍾意就係有人會企喺後邊等位,同埋counter 效率好低!

大大塊煎雞胸肉,比較乾同埋冇肉汁,攞完返埋位,已經唔熱。

唔明點解西蘭花都可以整得難食。

套餐有送熱奶茶同埋熱咖啡都OK