2024-04-12
喺呢間食肆最困難嘅嘢就係落單!可以話係等待店員落單半個鐘頭,等待上菜半個鐘頭,食埋只有五分鐘!員工只識喺前台為外賣客下單,完全冇留意到堂食嘅客人需求。你排隊嚟堂食,明確講「我係堂食,而家幫我下單」,對面竟然輕描淡寫咁講「好呀,請落座」,就好似冇聽到你嘅意思咁。呢種無視顧客需求嘅態度真係令人氣憤!而且,食肆嘅服務速度令人無法接受。等待落單同等待上菜嘅時間長到令人無法忍受。明明係堂食客人,竟然要等咁長時間先可以開始享用食物,真係令人生氣。而一旦上菜之後,竟然只有五分鐘嘅時間可以食,就好似被趕嘅感覺,完全冇辦法好好欣賞食物。員工嘅專業性亦令人懷疑。佢地只知道為外賣客人下單,對於堂食客人嘅需求卻完全無視。好似冇經過任何培訓或者溝通咁,對待顧客嘅態度冷漠無情。真係冇見過咁無禮同無動於衷嘅服務!作為顧客,我哋付錢嚟到食肆享受美食,希望得到優質嘅服務同待遇。但喺呢間食肆,唯一嘅感受就係困難同無禮。我真係好失望,未來一定唔會再嚟呢度食飯!希望食肆管理層可以重視員工培訓同改善服務質素,唔好再讓其他顧客有同樣嘅不愉快經歷!