2023-07-19 54 瀏覽
今日無啦啦多咗一日風假🤣夜晚落咗3號波出去食餐飯😌商場入邊唔太多舖頭有開,所以見唔到有開就入咗嚟🙃同老公食咗個二人餐🥰可以揀一個小食➕兩個主食➕兩杯嘢飲➕甜品‼️小食拼盤有台灣腸➕炸雞➕兩粒丸‼️台灣腸要連埋蒜片食咁啲味道會冇咁鹹🙃炸雞都脆脆的👍🏻老公揀咗個半牛半筋麵😗湯底都好濃郁😌原本以為係紅燒牛肉🤣點知係肥牛片不過好彩啲牛筋都多又炆得幾好👍🏻我就揀咗嗰三杯雞🤣全部都係雞髀肉☺️而且份量多多🥰爆得好香啲味道都好濃但唔會太重口味‼️真係非常啱撈飯食🥰嘢飲老公就飲羅漢果而我就飲檸檬🍋兩樣都唔會太甜🙋🏻‍♀️涼浸浸好容易落口🥰雪糕我就揀咗士多啤梨😌老公係朱古力🫡兩個都好味😋仲有一粒Oreo😗

2023-07-17