2022-11-19
今日帶個仔嚟試堂,平時真係好少行內街。等我仔放學嘅時候,見到好多著校服學生食,因為著校服有85折,性價比高🙈我哋坐低食嘢,真係有好多嘢食都啱小朋友💕食物炸雞薯條同埋韓式牛肉粉絲我哋嗌咗個炸雞薯條同埋韓式牛肉粉絲!真心推介👍🏻因為好嘴刁嘅哥哥食咗成碗韓式粉絲🤣但菜係我食🙈不過真係好正,啲牛肉好似板燒過咁,啲牛肉汁勁好味,滲晒落啲蔬菜同埋粉絲度。雖然冇乜粉絲剩🥲但係就咁食菜都好好味😋兩個人食一碟都覺得好飽🙃啲韓粉絲好彈牙!我初初仲驚佢唔肯食,俾佢揀咗個炸雞,佢話好想食韓國炸雞飲嘢咁🤣炸雞佢都食咗3舊,個脆漿好薄,雞好滑,幾乎每枱都有個炸雞!多人黎食就可以食多幾樣,今日真係好飽😅下次call埋爸爸弟弟share 菠蘿冰杯菠蘿冰真係好菠蘿甜,原汁原味嘅!仲要幾大杯,2個人都飲唔晒🤣前菜環境哥哥仔勁鐘意呢到幅牆畫💕係魷魚遊戲嘅角色。食食下都有外國人入黎影相📸️
食物
炸雞薯條同埋韓式牛肉粉絲
我哋嗌咗個炸雞薯條同埋韓式牛肉粉絲!
菠蘿冰
前菜