餐廳: 貓麵
資訊:

2021-02-25 372 瀏覽
💛麻辣三寶麵💰$33每次都見佢好多人排隊~就諗住分散投資~下次先試佢🤣呢次咁啱經過冇乜人🥸終於試左好出名既貓麵ʕ •ᴥ•ʔ 醬汁揀左秘製貓麵麻辣醬🥰餸就揀左雞絲、豬頸肉、墨魚咀😋其實我唔係好食得辣雞味但係偏偏又好鍾意食😂佢個麻辣醬唔算好辣~但好香口好惹味🥰麵既份量都唔算細😆餸都唔少~女仔應該夠一餐的(但我比較大食🙊就會再去食下其他野🤣)佢會問你加唔加青瓜絲~加左就食落就Fresh d💛建議加埋喔🥳但可能我食呀多人幫襯嘅關係🙈姐姐都做到有啲燥底呢🥺態度有少少差呢🥺推薦程度:🔆🔆🔆(👆🏻態度扣了少少分🥺)(5個🔆為滿分;🔅係半分)
💛麻辣三寶麵
💰$33

推薦程度:🔆🔆🔆
(👆🏻態度扣了少少分🥺)
(5個🔆為滿分;🔅係半分)