2022-09-04 1650 瀏覽
早幾日經過葵芳但又想搵個地下坐低食舒舒服服~最後就簡左呢間試下 佢地係用貓咪做主題既泰國餐廳🍴食物質素唔錯之餘,店員都相當友善啊😬➣青木瓜沙律(💰𝟲𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱呢款做前菜一流🤭木瓜沙津酸酸甜甜好開胃啊🥰仲有豆角同其他配料添~我自己清哂😂➣海南雞(💰𝟵𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟳/𝟱海南雞已經去哂骨岩哂我呢啲懶人😋啖啖肉又嫩滑🤭仲有沙津菜做伴菜呢!➣雞肉串燒(💰𝟯𝟴)➣牛肉串燒(💰𝟯𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟵/𝟱串燒三款都好入味呀🥰肉質唔錯,雞肉好嫩滑😍醬汁仲有沙嗲醬可以點🥳,辣度岩岩好➣大蝦蛋包金邊粉(💰𝟭𝟭𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟳/𝟱係真。大蝦唔係𝗛𝗲𝗮你😂🤣唔中意金邊粉濕粒粒,呢到炒得乾身我又幾中意🥰➣椰青(💰𝟰𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟴/𝟱椰青清甜,仲好貼心咁有羹可以刮椰肉🤣➣芒果糯米飯(💰𝟰𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟳/𝟱糯米飯上菜時微暖,椰汁比得相當大方要滿瀉了🤓芒果係清新𝘁𝘆𝗽𝗲沒有很甜😝但都相當不錯👍🏻🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟮𝟬𝟬

➣青木瓜沙律(💰𝟲𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱

➣海南雞(💰𝟵𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟳/𝟱

➣雞肉串燒(💰𝟯𝟴)
➣牛肉串燒(💰𝟯𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟵/𝟱

➣大蝦蛋包金邊粉(💰𝟭𝟭𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟳/𝟱

➣椰青(💰𝟰𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟴/𝟱
椰青清甜,仲好貼心咁有羹可以刮椰肉🤣

➣芒果糯米飯(💰𝟰𝟴)

🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟮𝟬𝟬