2019-01-10 53 瀏覽
一直都有聽朋友介紹呢間餐廳,因為又一城開咗,所以要去試吓!餐廳入邊有好多卡位 環境闊落而且坐得好舒服坐低左之後就有餐廳服務員過嚟推廣 Like咗佢哋Facebook就會送一瓶炸蒜!個樽同埋啲蒜都好吸引 同朋友一人拎左一瓶走我地叫咗個前菜 蒜頭番茄白酒汁炒八爪魚及蜆 配法包雖然睇落細細份 但係都有好多蜆肉同埋八爪魚仔 同埋個蒜頭蕃茄真係好香但係白酒味唔係好重 而且法包係揸咗牛油先焗 好香脆Main course 方面 我哋叫咗個蒜香忌廉汁蟹肉龍蝦肉意粉同埋Ham and sausage pizza share因為個Pizza都幾大 所以已經好夠食 pizza個皮好薄同埋啲芝士好香 不過佢就冇蒜蓉少咗mas for garlic嘅特色啲意粉嘅賣相都好精緻 不過如果多啲蟹肉同埋龍蝦肉嘅話就會更加吸引 overall味道都好好 個忌廉汁唔會太稠同太多 都值得一試總括而言 呢間餐廳食物價錢唔算好貴 而且環境舒適 食物嘅賣相吸引 可以再次選擇
一直都有聽朋友介紹呢間餐廳,因為又一城開咗,所以要去試吓!

餐廳入邊有好多卡位 環境闊落而且坐得好舒服

我地叫咗個前菜 蒜頭番茄白酒汁炒八爪魚及蜆 配法包