2021-08-27 737 瀏覽
今日放假同三個老人家飲茶!不過今日就有一個不愉快嘅經歷!首先,我覺得係Reception 個位女士無咩禮貌,可以係張臺面上打開張 顧客記錄表,我去政府部門填寫登記表都唔會咁做!就算要對資料都係拎埋自己睇到嘅位置!呢樣野要改善下!同埋佢從來冇講過冷氣壞咗!有啲焗,入到去無冷氣,焗到老人家流晒汗,點好意思啊?好在經理識做!free 左茶位同我哋道歉!侍應觀察能力都有好大改善嘅空間!唔好要個客大聲叫你先比到反應來!咁好影響個氣氛,同埋大家都唔好受!嘢食方面,就普普通通!賣相就真係欠佳!食物嘅味精都頗多!燒賣就係足料,但係比較林啤啤!排骨就有啲偏鹹,食得出係多味精!蛋散就係比較好嘅表現!夠脆!豬肚就不過不失,但係個質素就差咗少少,爛爛地,個口感唔係太好受,有改善空間!湯底都係似係味精湯!都係需要改善!至於腸粉就,又係賣相唔好而影響個口感,同埋有啲油!整體來講真係好普通!服務方面,除咗經理係可以之外,其他都有好大改善空間!
今日放假同三個老人家飲茶!不過今日就有一個不愉快嘅經歷!
嘢食方面,就普普通通!賣相就真係欠佳!食物嘅味精都頗多!
鴛鴦燒賣
2021-08-27
30 分鐘 (堂食)
午餐