2020-07-16 655 瀏覽
✨蒸餃湯刀削麵/拉麵🍜疫情嚴重返😣又要買外賣或煮嘢食啦。我幾鍾意食刀削麵,平時食開呢間,覺得唔錯✨▫️由師傅即場削嘅刀削麵🔪同即場拉嘅拉麵🍜兩款都好食,刀削麵彈牙啲😝拉麵有質感啲😋所以每次叫湯麵都選擇困難🤣不過私心鍾意刀削麵多少少🤏▫️重點推介🌟燕餃🥟🌟外皮非常薄❗️非常透❗️清楚睇到包裹住嘅豬肉,豬肉調味唔會太濃,有淡淡嘅鹹味,整體口感爽滑☺️▫️A restaurant serving springy shaved noodles and hand-pulled noodles. Highly recommended trying its pork dumplings 🥟 love them so much!▫️🔸燕餃牛展湯刀削麵 🌟7/10️🔹燕餃雞扒湯拉麵 🌟7/10🔸豬扒湯拉麵 🌟7/10
✨蒸餃湯刀削麵/拉麵🍜
🔸燕餃牛展湯刀削麵 🌟7/10