2021-04-18 26 瀏覽
是日等honey收工,honey話放工經開見到哩間primo多人食,就決定我地的晚餐,順便飲下酒Primo主打意大利食物,佢仲有手工整的pizza,另外都有happy hour,同honey點左個意式小食拼盤,夏威夷薄餅,home tequila,home house wineHome tequila,home white wine我的white wine 真係好飲,有少少果香味,home tequila 不過不失,意式小食拼算盤意式拼盤有煙三文魚,意式麵包,芝士,蕃茄,沙樂美腸,酸青瓜,帕馬火腿,款款味道唔錯,加埋白酒真係好夾,值得一叫夏威夷pizza 夏威夷pizza有帕馬火腿,加埋火箭菜,酸菠蘿、手做的pizza真係好好食,薄餅脆口哩度的pizza同小食真係好正,環境唔錯又坐得舒服,店員又nice,真係honey好介紹!

Home tequila,home white wine

意式小食拼算盤

夏威夷pizza