2019-12-15
二人套餐 $288🐽冬陰公蝦湯 上既時候會有個蠟燭仔興住,等佢keep住暖暖地咁,個湯都幾夠味,偏酸,辣度就只係小小辣,蝦都有好多隻🤩 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽泰國臘腸炒高麗菜 高麗菜份量好多,但味道偏鹹,魚露味好勁,泰國臘腸比平時食既臘腸口感會冇咁實,感覺肥膏多啲🤔 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽精選三小拼 有沙爹雞串、蝦餅同春卷,蝦餅同春卷都炸得幾香脆,調味都岩岩好,雞串都幾滑,燒得好香,配埋沙爹醬更可口😋 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽秘製去骨海南雞配雞油飯(2碗)啲雞係去哂骨,啖啖肉,雞肉都好滑,但如果雞肉再多啲就好,另外醬汁都比左三款,甜豉油、薑蓉同水門雞汁,最鍾意係水門雞汁,酸酸辣辣咁🤤雞油黃飯味道都唔錯,啲飯都係一粒粒 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽龍眼冰冇乜龍眼味,似糖水多啲,但都好多罐頭龍眼 ••••••••••••••••••••••••••••••🐽風沙雞翼 $31另外每日都會有唔同半價菜式,今日就係雞翼,上面有啲蒜同椰絲,味道都
二人套餐 $288
🐽泰國臘腸炒高麗菜
🐽精選三小拼
🐽秘製去骨海南雞配雞油飯(2碗)
🐽龍眼冰
🐽風沙雞翼 $31
另外每日都會有唔同半價菜式,今日就係雞翼,上面有啲蒜同椰絲,味道都唔錯,而且都炸得好滑😆