餐廳: 潮龍園
資訊:

2024-01-10 227 瀏覽
今日去開藍田做野,順便去食午飯藍田啟田商場都好多餐廳選擇。經過潮龍園潮州粉麵店。見到出面Poster寫住粉麵$28起店外已經聞到好香牛腩味,加上價錢非常吸引,又好耐冇食過粉麵,一於試吓餐廳雖小,但都算乾淨企理,坐滿食客,都好多人幫襯。我就叫咗牛肚河,味道確實不錯,呢個價錢,屬性價比高的粉麵店牛肚河 蠔油生菜 凍奶茶 $50牛肚好夠林又入味河粉口感順滑,味道很不錯跟餐加$10 叫左碟蠔油生菜 好夠飽。餐飲叫左凍奶茶 正宗港式奶茶 好啱飲
今日去開藍田做野,順便去食午飯

牛肚河 蠔油生菜 凍奶茶 $50
牛肚好夠林又入味
河粉口感順滑,味道很不錯

2024-01-08