2017-04-23
餓了要吃放題了而家好多日式放題閒閒地都2-300落樓。其實食放題都係為左開住血盤大口又食得開心果個感覺。今次揾到一間價錢唔貴又ok既。簡單講CP值十分高!星期六晚8:30後只係$158 +10%枱唔算好多。反而鍾意呢個感覺多啲。好多餐廳都坐得好逼。枱又細。根本啲野食係放唔落。但呢度唔會。我地2人坐卡位。坐得好舒服好似冇乜酒味 不過可以接受如果佢唔放咁多粟米粒同果塊日式魚蛋會好好多個羊ok羶喎男友好鍾意食三文魚。叫左3-4轉刺身。。佢起碼食左30件三文魚。。。。我個人覺得馬刀貝 & 甜蝦好食喎yeah.有得飲梅酒就梗係唔飲汽水啦!喂呢2個都好推介。好好食呀!串燒就冇特別。菠蘿就ok甜既壽司都好食呀!平時放題梗係唔食咁多壽司啦。撐住個胃嘛!不過呢度啲壽司係好細舊架。先加分先。而味道方面係唔錯架推介"蒜香和牛壽司"。"黑松露三文魚腩壽司"。encore 左一次炸野我一向麻麻。但個大蝦天婦羅係ok既呢個都得喎。有得打binlo。我地叫左韓式豬骨湯底。少少辣。都ok喎! 有菜食yeah!最尾食到好飽好飽。本來唔食雪糕架喇。。。點知埋完單行埋去睇一眼。就俾我見到左上角綠色果堆野---係榴槤雪條呀!
星期六晚8:30後只係$158 +10% 枱唔算好多。反而鍾意呢個感覺多啲。好多餐廳都坐得好逼。枱又細。根本啲野食係放唔落。但呢度唔會。我地2人坐卡位。坐得好舒服 好似冇乜酒味 不過可以接受 如果佢唔放咁多粟米粒同果塊日式魚蛋會好好多 個羊ok羶喎 男友好鍾意食三文魚。叫左3-4轉 刺身。。佢起碼食左30件三文魚。。。。我個人覺得馬刀貝 & 甜蝦好食喎 yeah.有得飲梅酒就梗係唔飲汽水啦!
埋單一人$174. 雖然佢唔係樣樣都好好食。但旨在性價比高。又唔嘈唔逼!