2023-05-01
一出𨋢,已經被個環境吸引住🤩走廊有少少睇畫展既感覺🖼忍唔住影左幾張相 • 打個卡📸餐廳入面好有格調,牆上好多掛畫 • 馬賽克燈 • 裝飾......😎坐位夠闊落🛋 有播住經典音樂🎶 成個感覺好舒適😌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪Grilled Beef Fajitas ($239)烤牛肉食落都淋身,仲有𝟐層咁多🥩底加左炒𝟑色椒🫑 • 洋蔥🧅另𝟏隻碟就有𝟑款醬料(蕃茄莎莎🍅 • 牛油果醬🥑 • 𝐒𝐨𝐮𝐫 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍) • 𝐓𝐨𝐫𝐭𝐢𝐥𝐥𝐚🫓𝐓𝐨𝐫𝐭𝐢𝐥𝐥𝐚表面加左少少油,防止痴埋,食落外圈少少脆中間軟身💫用黎包住烤牛肉 • 配料食都唔錯🌯.▪Fish Takki ($179) 魚柳肉質偏紮實🐟用印度香料醃製,食落幾重黃薑味💛配檸檬汁🍋 • 薄荷醬🌿,加左感覺清新𝐝.▪Butter Chicken ($149)個個都話食印度野一定要食牛油雞🐔汁底蕃茄味幾重,食落甜甜既🍅 入面舊舊雞肉都大大件,約𝟖舊都幾多🐓店員有建議我地嗌多個𝐍𝐚𝐚𝐧配埋食,不過我地見烤牛肉有𝐓𝐨𝐫𝐭𝐢𝐥𝐥𝐚🫓拎左𝟐舊黎點,就冇特別另外嗌🤪.▪Drinks▫️Smoothi
走廊有少少睇畫展既感覺🖼
忍唔住影左幾張相 • 打個卡📸
坐位夠闊落🛋 有播住經典音樂🎶 成個感覺好舒適😌
▪Grilled Beef Fajitas ($239)
烤牛肉食落都淋身,仲有𝟐層咁多🥩
底加左炒𝟑色椒🫑 • 洋蔥🧅
用黎包住烤牛肉 • 配料食都唔錯🌯
▪Fish Takki ($179)
魚柳肉質偏紮實🐟
用印度香料醃製,食落幾重黃薑味💛
配檸檬汁🍋 • 薄荷醬🌿,加左感覺清新𝐝
▪Butter Chicken ($149)
個個都話食印度野一定要食牛油雞🐔
汁底蕃茄味幾重,食落甜甜既🍅
入面舊舊雞肉都大大件,約𝟖舊都幾多🐓
拎左𝟐舊黎點,就冇特別另外嗌🤪
▪Drinks
▫️Smoothie • Mango ($79 • HH)
▫️Smoothie • Strawberry ($79 • HH)
其實有𝐝似𝐋𝐚𝐬𝐬𝐢,不過餐廳係用奶,唔係乳酪🥛
質地上冇咁稠身,但冇平時飲到既𝐋𝐚𝐬𝐬𝐢咁甜(我鍾意😂)
𝟐杯用埋表面加左𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 • 果肉 / 果醬裝飾✨
相比之下,士多啤梨甜度較高🍓
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺𝐌𝐞𝐧𝐮有素食選擇🌱