2018-05-29 121 瀏覽
收工後想跟同事飲下野, 傾下計, 但又有少少肚餓, 公司附近一帶都系酒吧區, 邊行邊諗, 一路沿住半山扶手電梯行上去, 就去左呢一間, 又有野飲, 又有野食既PIZZA餐廳今晚人流唔算多, 等左一陣就好快有位,由於我地只系有少少肚餓, 所以只點了兩款食物, 我地點了一個細批, 叫UNCLE COWBOY, 系BBQ味道的, PIZZA裡面有 青椒, 辣肉腸, 火腿, 墨西哥辣椒, 同埋除左有芝士醬之外, 這款還配上BBQ汁, 比起平時配的芝士汁好唔同,食材舖滿晒整個PIZZA, 咬落去啖啖都好豐富, 好JUICY, ,而且味道辣辣地, 送啤酒一流,另外我地仲叫左一個大蝦配意大利飯, 個飯煮得都算乾身, 食到一粒粒既飯, 汁底香濃, 隻大蝦就真系大得有點兒誇張, 拆左蝦殼咬落去真系啖啖肉, 超正!我地除左叫左支啤酒外, 我就多點了一支檸檬特飲, 飲落酸酸甜甜, 好舒服呢度地方舒適又唔太嘈, 真系邊食, 邊飲, 邊傾, 既好地方!
今晚人流唔算多, 等左一陣就好快有位,

UNCLE COWBOY

大蝦配意大利飯