餐廳: 大家樂 (黃大仙中心南館)
資訊:

2004-08-15 34 瀏覽
北京酒樓的餘波,飽到乜都唔想食.但係總唔能夠一d野都唔食,路過大家樂,見有tea食.食少少咁啦要左一個蘋果雞堡下午茶餐.有一個栗子紅豆包,比一個麻糬大dd.個包係熱架,有d估唔到.而且都幾軟熟.個栗子紅豆餡都ok,不太甜.蘋果雞堡,老老實實我就食唔到蘋果味,亦都見不到佢0既踪影.呢個就ok啦.係用左雞來代替牛0既漢堡.奄列,個樣好肉酸下.而且煎到好老.硬硬地.不過我最鍾意佢個菜餡,心理因數覺得健康d免治牛肉米通粉.可能我是買外賣的關係,有d林林地.不過個蕃茄湯幾好味.要左杯凍檸茶,total$20.真係好抵.
北京酒樓的餘波,飽到乜都唔想食.
要左一個蘋果雞堡下午茶餐.
要左杯凍檸茶,total$20.
真係好抵.