2023-09-18 403 瀏覽
老老豆豆呢間喺上環嘅餐廳真係幾隱蔽,如果唔係朋友推介都唔識嚟🤣~小店地方唔大,主打香港比較少有嘅日式西餐,菜式幾有驚喜,feel到係有心做嘅小店,值得去試吓👍🏻朋友話lunch time要排隊,唔想排就可以好似我哋咁趁夜晚去試吓!▪️ 芝士漢堡扒配蛋包飯 $148▪️蛋包飯可以揀醬油/咖哩,強烈建議大家揀咖哩!佢唔係好似一般餐廳咁用白飯+外面淋咖哩汁,而係用日式咖哩同配菜炒香咗啲飯😱,咖哩炒飯好有鑊氣,呢個煮法特別得嚟又好食😍!個蛋都好滑,唔會煮到乾晒~芝士漢堡扒就用咗和牛及洋蔥製成,配埋融化咗嘅芝士真係勁邪惡🤤▪️ 北海道帶子蒜香意粉 $138▪️小店主打嘅日式炒意粉🌟除咗有勁大粒煮得啱啱好嘅北海道帶子,仲有蟹籽,海苔,菇等配菜,炒得好香口之餘份量仲要勁多!▪️炸雞皮 $48▪️ 雞皮炸到勁脆,配埋沙津醬好好食!我哋一啖接一啖勁快清碟😛

▪️ 芝士漢堡扒配蛋包飯 $148▪️

▪️ 北海道帶子蒜香意粉 $138▪️

▪️炸雞皮 $48▪️
雞皮炸到勁脆,配埋沙津醬好好食!我哋一啖接一啖勁快清碟😛
  • 芝士漢堡扒咖哩飯