餐廳: 金華冰廳
資訊:

星期日與友人經過金華就入去食早餐,誰知11:30進入已不準落單叫早餐,正式早餐完結時間為11:30,真係冇人情味,我明白比叫係道理,咁就叫左出名嘅蛋撻、菠蘿包及熱央。等待食物及進食期間,侍應及食客們多次在我身後穿插,感覺不佳。當食完諗住比錢,仕應姐姐們指住張枱話我們其中一人未叫野飲,有最低消費。我說剛剛點餐時仕應姐姐沒有說明有最低消費,她堅持說有告知。剛才我只是在想多叫一種食物便可,如果早知,何會給她機會在店中大聲訓斥?多叫一杯嘢飲,何需給食客面色?食個早餐都要受氣食物質素:蛋撻及駌鴦還好,其他普通,有更好選擇

多叫一杯嘢飲,何需給食客面色?

食個早餐都要受氣

食物質素:蛋撻及駌鴦還好,其他普通,有更好選擇
2020-03-15
$25 (早餐)
  • 蛋撻