睇食評話呢間印度餐廳出品唔錯,咁咪專登去試吓,去到見環境都幾乾淨, 招呼都非常週到, 叫咗個'咖哩羊' (大辣), 同行果個食唔到辣,老細介紹叫咗個'蛋汁香燒雞件' (唔辣),再叫兩杯酸乳酪, 一個白飯同埋一客薄餅.等咗差不多半粒鍾, d 主菜先到, 老細話因為即刻做嘅關係, 所以就係耐咗少少, 但係客人一般都會等嘅.一試d '咖哩羊', 真係唔錯, 汁料香濃, 羊肉新鮮嫩滑,真正印度風味..................最出乎意料嘅係個'蛋汁香燒雞件', 成日諗住食印度嘢唔食咖哩好晒,又諗住話明燒雞件, d 雞肉梗係好(鞋),但係一試, 真係好似日本卡通片裡便d 食神咁嘅反應----- 好好味呀!d 雞肉好嫩滑, 配埋d 香草醃料..................真係好好味.當晚座無虛設, 但全部都係老外, 得我地呢枱係中國人.埋單都只係佰零蚊, 仲有專車出東涌地鐡站添.
睇食評話呢間印度餐廳出品唔錯,
咁咪專登去試吓,去到見環境都幾乾淨,
招呼都非常週到,
叫咗個'咖哩羊' (大辣), 同行果個食唔到辣,
老細介紹叫咗個'蛋汁香燒雞件' (唔辣),
再叫兩杯酸乳酪, 一個白飯同埋一客薄餅.

真正印度風味..................
又諗住話明燒雞件, d 雞肉梗係好(鞋),
真係好好味.

當晚座無虛設, 但全部都係老外, 得我地呢枱係中國人.

埋單都只係佰零蚊, 仲有專車出東涌地鐡站添.