2019-05-21 278 瀏覽
一向都覺得呢一間蛋糕店啲蛋糕好靚好精美,不過一件仔蛋糕都大約$40左右,少少貴。但食過質素都算唔錯,價錢都算合理嘅。不過今次係第一次喺度訂蛋糕,見佢選擇都幾多,又有比較少有嘅拿破崙款式,所以就訂左一個芒果拿破崙。反而我覺得訂一個蛋糕價錢唔算太貴,只係大約$300左右,其實相比起其他連鎖式蛋糕店價錢也差不多,所以值得一試。拿破崙蛋糕最驚就係個酥皮唔夠脆。所以呢一個蛋糕值得一讚除咗酥皮夠脆之外,牛油味十分香濃,有兩層酥皮中間夾有吉士醬,開心果蛋糕以及有一層芒果啫喱,食落去唔會好濟,唔會好甜。而且最特別係蛋糕上面插有幾支載有芒果汁嘅試管,可以自己根據個人口味,擠係蛋糕面上面,好睇又好玩!值得一讚推薦!仲有寫啲字都好靚添(8.5/10分)

拿破崙蛋糕最驚就係個酥皮唔夠脆。

所以呢一個蛋糕值得一讚

推薦!
仲有寫啲字都好靚添
(8.5/10分)