2019-09-01 390 瀏覽
今日中午同左個朋友嚟到SOHO覓食,行行下見到呢度有一間專烹調蛋嘅店舖,本身好鍾意食蛋類產品嘅我即刻義不容辭咁入咗去!入到去佢會叫我地sign in,之後我哋就見到佢個餐牌啦!其實有好多款菜式我都想試下,今日就叫咗份Egg Norwegian 試下,89蚊包兩個side dishes同埋一杯果汁,我就叫咗橙汁,我覺得真係物超所值!Egg Norwegian同Egg Benedict嘅分別就係多咗一塊煙三文魚,食落去覺得個poached egg真係煮得啱啱好,完全冇overcook!但係略嫌有太多蛋黃醬。不過食落就夠飽!叫咗一個potato and baked beans作為side dishes,個薯仔真係好好食,唔會太咸,baked beans就係一如以往嘅味道🤣我覺得呢一餐唔使$100真係好抵,十分推薦大家嚟食

入到去佢會叫我地sign in,之後我哋就見到佢個餐牌啦!

我覺得呢一餐唔使$100真係好抵,十分推薦大家嚟食
2019-08-31