餐廳: 尖茶
資訊:

2021-12-09 147 瀏覽
📍 尖茶屯門華都花園商場出名嘢食多,黃店多,今日食完晚飯就買咗杯飲品返屋企嘆吓😍店舖只有老闆一人,多人起上嚟佢真係一腳踢好忙🙈希望佢賺多啲錢就可以請人幫忙💖我叫咗一杯奇亞籽蜂蜜綠茶🍵,叫咗少冰同埋少甜,奇亞籽份量好多,老闆有提醒我哋奇亞籽係會幫助腸道蠕動,所以飲咗之後好快就要💩💩。由於奇亞籽分量好多所以每啜⼀啖都會好似有細粒珍珠咁樣,幾有咬口🙌🏻蜂蜜同埋綠茶味好濃厚,飲完覺得好潤喉😻評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)食物質素⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️服務質素⭐️⭐️⭐️⭐️價錢💸:埋單$24
📍 尖茶

評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️